teamem

Alla inlägg under februari 2011

Av elin & malin - 18 februari 2011 19:08

Det ingen TFRK på söndag. Jag har inte fått i gång han ordentligt en men de kommer ju fler! 20 mars på TFRK, och kanske 4 april på NHSK. Men jag önskar såklart de jag känner som ska tävla lycka till,  och kommer såklart att försöka få några perfekta bilder som jag kan lägga upp här på bloggen. Wilma Johnsson på Minerva, Nataile Pettersson på Salka och Evelina Ahlström på Smokie, ett stort lycka till till er! Jag bjuder på en bild sen förra träningstävlingen, och som ni nog ser va han ganska hoppglad och hoppade ganska stort. ^^

 

 

Av elin & malin - 18 februari 2011 17:52

I dag medans mamma mockade så passade jag på att fota dom små busarna i hagen. Oliver va typ snäppet till galen, och galloperade runt lite. Men kameran dog nästan så den blev ganska så trög så stå ut med bilderna. Fick en favorit bild på Edvin eller va hunden heter, så söt! Kommer lite bilder på Oliver och Dottla. Man kan seja att Oliver vill busa med Dottla fast hon vill inte busa med Oliver. Visar inte alla för det är ett antal. Oliver, min lilla köttbulle xd        

 

           

 

Av elin & malin - 18 februari 2011 13:06

Jag har inte bloggat på ett tag nu. Okej, jag bloggade senast i förrgår. Tror jag? Men de har hänt lite grejer iallafall. Jag och mamma har fått lite hinkar, och typ vattenbyttor. (Stora) och så ett nytt begagnat träns. Nytt för mej, fast det var använt en del! Kommer nog bara att använda pannbandet på ett av mina svarta träns med guldiga spännen. Men en blid på pannbandet får det allt ta och bli! Passar nog perfekt på Oliver som inte kan ha dom flesta pannbanden. Han har storlek cob på träns, fast vi får köpa storlek full på pannbanden och sätta dit, så nu har jag ett antal för små pannband som bara ligger och samlar damm i den lilla lådan i stallet! Varför har statistiken sjunkigt så himmla mycket? Typ andra dagen hade vi ganska många besökare, men nu? Jaja, ni kan få se en bild på mitt nya pannband. Kanske inte är så rent och så nu men!


     

Av elin & malin - 16 februari 2011 20:14

Hej har inte haft så mkt att skriva om då jag inte har vart hos rocky och ridit på 2 dagar

men i måndags red jag och han var jätteduktig red ca 40 min och övade på samlad galopp (:

han var pigg men lyssnade bra ändå (:

har tyvärr inte så mkt mer och skriva om,hade tänkt att köpa nytt träns snart men vet inte vilket  kommentera gärna  vad ni tycker (:     

Av elin & malin - 16 februari 2011 18:05

I dag var jag ute och red typ en tretio minuter. Skrittade mest. Tog en liten trav med. Fast jag kan ju seja att man sitter inte alls skönt på hans rygg. Visst att det är varmt men den är hård! Han var ganska så pigg och så. Jag tog nåågra otroligt få bilder. Ett tipps! Fota aldrig med tummevantar och räkna med att det blir bra bilder! Jag snålar på dom bilderna som blev i dag, fast en får det absolut bli!


   

Av elin & malin - 16 februari 2011 12:59

Jag hissar dessa ursnygga Catago boots i metallic-färger som finns i brons, silver och guld. Priset är inte högt alls, 169:- Dock kanske dom inte är superduper bra. Men snygga är dom! Finns även i ''matta'' färger. Ljusrosa, röd, ljusblå, brun och svart! Har lust att köpa in ett par i ljusblå eller silver, fast har mycket mera lust med att inhandla ett par ballastic overreach istället. Ursäkta den dåliga bildkvalitén!

   


 

Av elin & malin - 15 februari 2011 18:31

I dag blev det en kort ridtur. Ungefär tjugofem, tretio minuter. Före jag red ut försökte jag förklara för mamma att det inte bara var att klicka på knappen på kameran och sedan blev bilden bra. Utan att om bilden skulle bli bra fick hon ropa på honom eller någonting så han hade örona framåt och tittade mot hon, alltså in i kameran! Han var ganska pigg, men bättre pigg en trög! När jag skrittade av honom ville han absolut inte slappna av utan bara gå fort. Blir inte så långt inlägg i dag. Men kommer nog fler disskusioner i morgon p.g.a att jag ska vara hemma i morgon med så jag blir superfrisk! Besökarna har blitt färre! Vad beror det på? Ingen aning, men dom som läser och kanske till och med följer bloggen får ett stort plus! Ni får ett litet smakprov av dom någorlunda bra bilderna! Ursäkta att jag är helt sminklös och titta inte på min min xd  

   

Av elin & malin - 15 februari 2011 11:54

Jag tänkte att blogga lite om hur jag tycker och tänker om olika bett på olika hästar och lite sånt. Jag kan ju börja med att seja att jag själv tycker att man inte ska behöva ha något bett alls på hästar som kan gå utan bett. Som ni nog ser på bilden nedanför är det som ett bettlöst fast man sätter på den dära nosgrimman på sitt sitt vanliga läderträns. Dock finns det i andra färger en i grönt, och det kanske inte är lika snyggt som ett bettlöst träns i läder. Men istället för att slösa pengar på ett i läder för flera hundra kan man ju köpa och se om det fungerar med ett sånt här? Och andra bett. Jag tycker att bara för att hästen är stark och så, så ska man ju inte behöva ha ett vanligt eggbett för att det är mycket ''snällare'' för hästen. Är det snällare och sitta och dra i munnen på hästen bara för att man MÅSTE ha ett oskarpt bett? Varför inte ha t.e.x pessoa bett och hästen lyssnar? Så tycker jag. På bilddagboken är det många som inte pallar med att folk har bett som är skarpa. Men det är väll inte deras problem eller? Man ska väll inte behöva klaga på andra att dom har ''dumma'' bett till hästen bara för den är stark? Vad tycker ni? På bilden nedanför ser ni den bettlösa nosgrimman man sätter på tränset. (som ni nog läste där uppe) Och bilden nedanför visar det otroligt snygga bettet jag hittade med mönster och *blingbling*. Dock syns det nog inte så mycket men en rolig detalj!

   


    

Presentation


Välkommen!
Vad roligt att du har hittat hit. Vi är 2 satsande hoppryttare. Malin har en c-ponny som heter Rocky och är 19 år. LD.
Elin har en C-ponny som heter Oliver och är 7 år, hon köpte honom från nuntorp 2010. LD LC.

Fråga mig

8 besvarade frågor

Omröstning

Vad gillar du bäst med vår blogg?
 Inläggen
 Bilderna
 Designen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästboken ! :)


Ovido - Quiz & Flashcards